Proiectarea sistemului de irigatii se face contra-cost (daca nu achizitionati produsele/materialele de la noi), iar in cazul in care achizitionati produsele de la noi proiectul va fi gratuit . Pentru a incepe proiectul sistemului de irigare, ne sunt necesare urmatoarele detalii despre zona :

  1. Schita terenului cu cote (dimensiuni) pe toate laturile, inclusiv cotele pentru zonele ce trebuiesc ferite de jeturile de apa (foisor, gratar, platforme betonate pentru autoturisme, etc.).
  2. Tipurile de plante/arbusti care urmeaza a fi irigate (gazon, tuia, pomi fructiferi, etc.).
  3. Daca exista arbori/pomi fructiferi, este indicat sa-i mentionati pe schita astfel incat acestia sa poata fi cuprinsi in proiect.
  4. Pozitia sursei de apa si caracteristicile hidraulice ale acesteia: debit si presiune. Daca sursa de apa este reprezentata de un hidrofor sau de o pompa, te rugam sa adaugi o poza cu placuta pompei, din care sa reiasa producatorul si modelul.
  5. Numar de telefon de contact, pentru o comunicare facila si lamurirea detaliilor de proiectare.

Te rugam sa ne transmiti informatiile la adresa de e-mail: sorinbat@gmail.com. Daca ai nevoie de ajutor pentru intocmirea schitei sau identificarea elementelor caracteristice sursei de apa, nu ezita sa ne contactezi prin e-mail sau telefonic, la numarul: 0771 068 341.

* IMPORTANT !!! Proiectul tehnic aferent se va preda beneficiarului la achizitionarea produselor/materialelor necesare sistemului de irigatii.

Contine un proiect de irigatii?

  • planul de amplasare al aspersoarelor;
  • reteaua de alimentare cu apa;
  • plan cu distantele de montaj;
  • detalii de montaj sau asistenta tehnica (telefon sau online, pe e-mail).