Aspersor irigatii spray (pulverizatoare) pentru sisteme de irigatii gazon.

Pentru sistemele de irigatii dispunem de toata gama de aspersoare Rain Bird Seria 1800 (Rain Bird 1802, 1804, 1806) si UNI Spray (Rain Bird US400, US410, US412, US415).

Acest tip de aspersoare este cel mai des utilizat pentru sisteme de irigatii gradini, peluze, parcuri, sau pentru orice suprafata ce necesita o raza de stropire relativ mica, cuprinsa intre 0.9m si 7.3m.

Solutia de irigare cu aspersor static, pulverizator (spray) este una dintre cele mai ieftine solutii pentru irigarea gazonului din gradinile sau curtile rezidentiale, dar pot fi utilizate cu succes si la sisteme de irigatii pentru aplicatii comerciale, ca de exemplu pentru parcuri.

Cele mai utiliate aspersoare pentru sistemele de irigatii gazon sunt aspersoarele RainBird 1804, ce ofera o ridicare de 10cm si pot fi montate impreuna cu orice duza VAN, HE-VAN sau R-VAN. Aspersoarele statice tip spray (pulverizatoare) Rain Bird ofera cea mai buna calitate de pe piata din Romania la un pret avantajos.
Cautati un model anume de aspersor Rain Bird si nu l-ati gasit in magazinul online, la sectiunea „Aspersoare tip spray”?

Nu ezitati sa ne solicitati telefonic sau prin e-mail aspersorul pe care il doriti!