Intretinere gradini, intretinere spatii verzi

Nu aveti timp de ingrijirea gradinii?

Evident ca nu aveti timp pentru intretinerea gradinii Dvs, dupa o zi incarcata. Prin urmare, noi va sfatuim sa apelati la serviciile noastre pentru ca asta facem zi de zi – profesionisti. Astfel veti castiga timp si veti avea o gradina ingrijita, o gradina in care sa va relaxati dupa o zi incarcata, plina de stres. Cea mai esentiala este intretinerea si ingrijirea gazonului. Acesta necesita o mare atentie din foarte multe punte de vedere. Prima si cea mai importanta este tunderea corecta si in regulat. Ingrijirea gazonului ar trebui sa inceapa primavara devreme, cand este adecvat sa se faca aerarea/scarificarea gazonului. Aerisirea gazonului se poate face cu grebla, dar rezultatul cel mai bun este obtinut daca se face cu aparat profesional numit si scarificator. Apoi este ideal ca acesta sa fie fertilizat , asigurand gazonului elementele necesare pentru mai multe luni (de lunga durata).
Bineinteles ca dupa fiecare iarna peluza dumneavoastra nu este foarte „aratoasa” datorita factorilor externi specifici anotimpului rece (zapada, inghet, ploi, vant) si are nevoie de intretinere si fertilizare. Apeland la servicii noastre o sa aveti un spatiu verde bine ingrijit, de invidiat. Recomandam de fiecare data sa nu ignorati sistemele de irigatii pentru a avea un gazon de vis si pentru a castiga ore bune de relaxare in loc de munca grea. In lipsa acestor sisteme de irigatii profesionale si in ciuda timpului si efortului pe care il depuneti cu udarea gazonului, nu veti avea niciodata acelasi rezultat.

Pe langa irigare si gazon, pentru toaletarea arborilor si arbustilor aveti nevoie de cunostinte in domeniu si este necesara si stropirea preventiva si curativa in caz de boala sau daunatori.

Daca doriti sa apelati la serviciile noastre asteptam sa ne contactati.